Skräck : elva rysare för mellanstadiet

Skr ck elva rysare f r mellanstadiet Fl sandet var mycket n rmare nu Kanske bara n gra meter bort Och jag tyckte att jag h rde kvistar som br ts p marken Em och jag stirrade p varandra igen Hennes gon bl nkte i m nljuset Det kanske r ett

 • Title: Skräck : elva rysare för mellanstadiet
 • Author: Ingelin Angerborn Peter Arrhenius Petrus Dahlin Moa Eriksson Sandberg Alex Haridi Petter Lidbeck Kerstin Lundberg Hahn Siri Spont
 • ISBN: 9789129702743
 • Page: 175
 • Format: Paperback
 • Fl sandet var mycket n rmare nu Kanske bara n gra meter bort Och jag tyckte att jag h rde kvistar som br ts p marken Em och jag stirrade p varandra igen Hennes gon bl nkte i m nljuset Det kanske r ett djur, viskade hon En hund eller Jag nickade Men jag visste att ingen av oss trodde p det.H r har vi samlat n gra av Sveriges absoluta skr ckm stare I elva novelFl sandet var mycket n rmare nu Kanske bara n gra meter bort Och jag tyckte att jag h rde kvistar som br ts p marken Em och jag stirrade p varandra igen Hennes gon bl nkte i m nljuset Det kanske r ett djur, viskade hon En hund eller Jag nickade Men jag visste att ingen av oss trodde p det.H r har vi samlat n gra av Sveriges absoluta skr ckm stare I elva noveller f r du uppleva kalla k rar, krypande skr ck och sp nning n r den r som allra b st.

  One thought on “Skräck : elva rysare för mellanstadiet”

  1. Innehåller 11 noveller av diverse välkända författare. Vissa författare har jag läst böcker av förr, andra var helt nya. De flesta historierna var lite mysrysare, men det fanns lite inslag här och där som man tyckte var lite otäcka.Novellerna:1. Natten vid tjärnen (Ingelin Angerborn) - Klassisk mysrysare.2. Olyckan (Alex Haridi) - Lite knepig och tragisk.3. När odjuret viskar (Gustav Tegby) - Spännande, med en otäck tvist.4. Städjobbet (Moa Eriksson Sandberg) - Bra, lite otäck. [...]

  2. Varierande grad av läskigt och varierande saker att vara rädd för - helt enkelt en bok som kan skrämma många! Lagom långa och härligt kusligt! Passar även bra för högläsning - men var säker på att lyssnarna vågar!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *