Seram: Sebuah Antologi

Seram Sebuah Antologi Sebuah buku kisah penulis Titik permulaan kepada sesuatu yang bakal menggegarkan minda Awak Dalam dunia ni bukan ada manusia jeTau Seram adakah ia hanya menyeramkan apabila kita berhadapan deng

mereka punya phase enovel link Apr , Salam senyum peraturan senang saja Tak jadi nak buat kejam kejam HAHAHAA Zatie nak pesanlah kan Kalau ada siapa siapa nak dropkan link untuk di listkan dalam blog ni, sila mintak izin owner blog tu dulu ye. mereka punya Salam senyum peraturan senang saja Tak jadi nak buat kejam kejam HAHAHAA Zatie nak pesanlah kan Kalau ada siapa siapa nak dropkan link untuk di listkan dalam

  • Title: Seram: Sebuah Antologi
  • Author: Nur Mayani Shah Othman Suz Liz A.C. Jaffrie Miera Nur Maniff Adah Firaisaa Idora Darwina Amilin Hashim
  • ISBN: 9789671269848
  • Page: 203
  • Format: Paperback
  • Sebuah buku.20 kisah.20 penulis.Titik permulaan kepada sesuatu yang bakal menggegarkan minda.Awak,Dalam dunia ni bukan ada manusia jeTau Seram, adakah ia hanya menyeramkan apabila kita berhadapan dengan hantu Atau, adakah seram jika hantu berhadapan dengan kita Seram bukan hanya perasaan, ia juga boleh dirasai oleh jiwa Kalau jumpa hantu tak cukup seram, mungkin kitaSebuah buku.20 kisah.20 penulis.Titik permulaan kepada sesuatu yang bakal menggegarkan minda.Awak,Dalam dunia ni bukan ada manusia jeTau Seram, adakah ia hanya menyeramkan apabila kita berhadapan dengan hantu Atau, adakah seram jika hantu berhadapan dengan kita Seram bukan hanya perasaan, ia juga boleh dirasai oleh jiwa Kalau jumpa hantu tak cukup seram, mungkin kita sendiri yang perlu jadi hantu tu Mungkin hantu ada di sekeliling kita sahaja

    One thought on “Seram: Sebuah Antologi”

    1. Buku berkulit hitam dan bertulisan merah ini memang menarik perhatian saya. Saya membeli nya pada tahun lepas (2015), cuma tahun ni baru berkesempatan untuk membaca dan menulis review tentang nya. Selalu baca novel English sahaja kan, jadi for a change, saya baca buku ni pula :)Terdapat 20 kisah dalam buku ni mencoretkan kisah seram hasil karya 20 orang penulis tempatan kita. Penuh dengan suspens dan mendebarkan! Hari pertama saya baca buku ni pada waktu malam, terasa seram sangat (huhuhu).Cerit [...]

    2. Citer pendek yang seram dan menyakitkan hati Hahaha sebab citer dia pendek sangat tak puas baca ada cerita yang boleh dipanjangkan menjadi sebuah novel

    3. wooo geram wooo. dah syok-syok baca tapi sampai yang hujung memang lipat pukul punya cerpen geram tul cerpen pendek-pendek yang ada dalam buku ie dah la buat orang terbejat rasa seram tak seram seram tak seram hadoi psiko jadinya baca buku nih simple, 20 buah cerpen yang masa baca tak rasa apa tapi kemudian hmm agak-agak kalau terbayang-bayang tu nasiblah ya

    4. Buku ni best walaupun ada yang tergantung endingnya. Bagaimanapun amat memuaskan baca dari mula hingga akhirnya. Syabas!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *