Sayang, Anak Mak!

Sayang Anak Mak Patutnya abah bersyukur sebab Amani tak habiskan masa dengan teman lelaki Bercouple tu kan haram AMANI Amani menggelabah dengan permintaan karut Encik Bakarudin Permintaan itu tak pernah dibuat dek ab

Mak tak sayang anak YouTube Oct , Nyaris Orang Gila Hampir Dipukuli dan Diusir Keamanan I BANTER ENTERTAINMENT I Andre Gondrong I Ri Duration Examedia Production ,, views Sayang, Anak Mak Bab Wattpad Sayang, anak mak Buat apa tegur Puan Azimah sambil merapati anak lelaki bongsunya yang baru menginjak umur enam tahun Dilihatnya wajah Hafiey monyok saja Entah apa pula yang berlaku kepada Hafiey Adik bosanlah Tak ada kawan nak main sama Petah mulut Hafiey memberitahu Seketika kemudian, Hafiey menundukkan wajahnya lagi. Sayang, Anak Mak by Nojie Sayang, Anak Mak has ratings and reviews Nonie serenitybliss said Announcement before review N nak jual buku ni for RM Pada sesiapa yang be BiLa NoJie MeNukaNg Sayang, Anak Mak Bab Anak matanya pula sudah memandang tepat pada Hafiey Hafiey tergamam Langsung tidak menyangka tindakannya membuang pandang pada mereka sebentar tadi, BiLa NoJie MeNukaNg Blurb Sayang, Anak Mak Patutnya abah bersyukur sebab Amani tak habiskan masa dengan teman lelaki Bercouple tu kan haram. Sayang, Anak Mak Karyaseni Penulisanu Wattpad Anak mak bukan sebarang anak mak Anak mak ni berani mengakui perasaan sendiri Tak seperti lelaki lain kat luar sana Hafiey mengaku suka dan sayang kepada Amani Tapi, apabila masuk soalan seterusnya, anak mak ni dah jadi bingung sekejap Kau cintakan aku AMANI Cinta Apa maksudnya, ya Mak tak pernah ajar pulak pasal cinta HAFIEY. Makcik Ku Sayang Home Facebook Makcik Ku Sayang , likes talking about this KHAS BUAT MAKCIK MAKCIK YG HOTZ DI LUAR SANA TONTONAN UMUM DEWASASX SAHAJA sayang ibu lucah kamrulnizam Aku cuba menjawab dengan tenang tetapi suaraku seolah olah enggan keluar Napi er.yang mak Jawab ku Itu saja Balas emak dengan tenang Mak boleh mengandung tauNapi lepaskan air mani dalam pepek mak Aku rasa kepala aku berpusing, tak tahu nak menyambung cakap emak Malu, segan, takut menghantui benakku.

  • Title: Sayang, Anak Mak!
  • Author: Nojie
  • ISBN: 9789670567914
  • Page: 285
  • Format: Paperback
  • Patutnya abah bersyukur sebab Amani tak habiskan masa dengan teman lelaki Bercouple tu kan haram AMANI.Amani menggelabah dengan permintaan karut Encik Bakarudin Permintaan itu tak pernah dibuat dek abah orang lain Nak kenalkan macam mana, kalau Amani tak ada teman lelaki Yalah, Amani ni perempuan jenis kasar, berani dan hobinya pula merempit Sudahnya, dilantik an Patutnya abah bersyukur sebab Amani tak habiskan masa dengan teman lelaki Bercouple tu kan haram AMANI.Amani menggelabah dengan permintaan karut Encik Bakarudin Permintaan itu tak pernah dibuat dek abah orang lain Nak kenalkan macam mana, kalau Amani tak ada teman lelaki Yalah, Amani ni perempuan jenis kasar, berani dan hobinya pula merempit Sudahnya, dilantik anak mak itu sebagai hero untuk drama sebabak pakwe makwe yang akan diarahkan dan dilakonkan sendiri Saya kan ada Saya boleh kahwin dengan Amani HAFIEY.Dek lafaz janji spontan Hafiey, drama sebabak pakwe makwe dengan Amani sudah menjadi realiti yang tiada tamat tempoh Mereka berdua diikat dalam ikatan yang direstui oleh keluarga sampai hujung nyawa, walaupun perkahwinan tiada rasa cinta Malam pertama, Hafiey dah kena denda Itu la Siapa suruh memandai yang bukan bukan dengan Amani, anak si askar pencen tu.Anak mak bukan sebarang anak mak Anak mak ni berani mengakui perasaan sendiri Tak seperti lelaki lain kat luar sana Hafiey mengaku suka dan sayang kepada Amani Tapi, apabila masuk soalan seterusnya, anak mak ni dah jadi bingung sekejap Kau cintakan aku AMANI Cinta Apa maksudnya, ya Mak tak pernah ajar pulak pasal cinta HAFIEY.Apabila Hafiey melancarkan kempen memikat, Amani dah menggelabah Senyuman Hafiey dirasakan lagi manis daripada gula Risau Kalau dibiarkan, Amani pasti akan terkena penyakit diabetes cinta Si Hafiey Tapi, Hafiey tak pernah mengalah Dia menantu askar pencen Jadi, harus la berjuang sebelum mengaku kalah Baru saja perasaan cinta hendak berputik, rumah tangga mereka diuji Muncul pula Fatin a.k.a kekasih Harraz dalam misi merebut semula Hafiey yang sepatutnya menjadi miliknya Bercinta dengan si abang, tetapi dalam hatinya hanya ada si adik.Mampukah cinta Hafiey dan Amani yang baru berputik itu melawan anasir luar yang mahu merosakkan rumah tangga mereka

    One thought on “Sayang, Anak Mak!”

    1. Announcement before review: N nak jual buku ni for RM17. Pada sesiapa yang berminat, boleh lar PM :) I'm sorry. I just don't get the point of this story N rasa cerita ni is meant to be cute. But I guess I'm too old for it.

    2. ngeeeee. suke suke suke. ohsem koyt!!! muahahahhaha part x leh lupa, time baca nota terima kasih atas segalanya tue muahahhahahaha

    3. hehe. buku nie sempoi jer tapi dalam pada sempoi tu ada pengajaran ya tengok tajuk pun tau dah ngan mak kita kena sayang begitu jugak sebaliknya, sebagai mak kita kena sayang anak tapi. haa jangan bezakan kasih sayang antara anak walaupun sorang anak macam white angel sorang lagi anak macam red devil hehe sempoinya bila mana perkenalan hafiey dan amani sewaktu mereka kecil, amani menyelamatkan hafiey yang ketika itu dibuli ketika menyelamatkan hafiey, amani tercicir topi yang dipakainya topi itu [...]

    4. Terhibur dengan cite nite yg santai.bukan lah cite yg romantik.tapi seronok juga bacaleh gelak,kadang2 geram juga bila anak mak blur cam tu.yg tak boleh lupa hafiey menangis sbb rindu mak,anak dia ikut menangis skali sbb terkejut ngan tangisan papa diah.h.h.ak mak ni,ada anak masih tak berubah.(hahahabo je lah Amani laki kesayangan awak).Terima kasih kpda penulisdi hiburkan pembacaya terhibur.

    5. terlalu banyak miscommunication between the characters. Rasa kalau boleh nak insert masuk dalam buku and said "stop talking and start listening, people!"maybe style penulis kut. sebab another book by hers pun camni jugakt my cup of tea.

    6. mula2 bacawaaaringnye! mmg tipikal anak bongsu, tipikal anak mak, tipikal yg tipikal sampai rasa nyampahnye dgn watak hero tu. semer mak, semer nk mak buat, semer nk tanya mak. tp bila sampai part dia dh ada 'rasa' dlm hati sendiri, baru x boring. rasa cemburu, rasa sayang, rasa cinta & bila sampai part tu, rasa sweet puloks watak llaki ni. watak ppuan ok la sbb mmg ada pun yg jenis kasar ganas tp dlm hati ada taman bunga rosheheheending still anak mak tp seimbang antara 2 watak. amani yg in [...]

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *