SKET DANCE 1

SKET DANCE Sket Dance Tag Sket Dance E Hentai Galleries List of Sket Dance characters SKET DANCE SKET D

Sket Dance Sket Dance is written and illustrated by Kenta Shinohara and has been serialized in Weekly Sh nen Jump since July The chapters have been published into tank bon volumes published by Shueisha with the first being released on November , The last volume was released on August , with total chapters and tank bon volumes. Tag Sket Dance E Hentai Galleries Showing search results for Tag Sket Dance just some of the , absolutely free hentai galleries available. List of Sket Dance characters This is a list of characters from the anime and manga series Sket Dance by Kenta Shinohara. SKET DANCE sket dance SKET DANCE sket dance sket dance cd SKET DANCE Uncyclopedia sket dance kasket dance TV SKET DANCE sket dance dvd update sket dance dvd SKET DANCE SKET DANCE kasi time sket dance sket dance SKET DANCE YouTube SKET DANCE YouTube

  • Title: SKET DANCE 1
  • Author: Kenta Shinohara
  • ISBN: 9784088744636
  • Page: 199
  • Format: Paperback
  • Popular E-Book, SKET DANCE 1 By Kenta Shinohara This is very good and becomes the main topic to read, the readers are very takjup and always take inspiration from the contents of the book SKET DANCE 1, essay by Kenta Shinohara. Is now on our website and you can download it by register what are you waiting for? Please read and make a refission for you

    One thought on “SKET DANCE 1”

    1. this is seriously THE most funniest manga/anime i have ever read/watched! and funny is not all it is, people. it might not look like it at first, but it can get SOO EMOTIONALLY ROLLER-COASTING! i just finished watching episode 48, and i am CRYING MY EYES OUT! ALMOST LITERALLY! my nose is clogged, and i can barely breathe though it anymore! and i cant see anything in front of me cause there's so many tears in my eyes! AND I LOVE EVERY MOMENT OF THIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I LOVE SK [...]

    2. 2,5 dibulatin ke atasMasih belum 'klik' sama komik ini. Beberapa chapter awal terasa sedikit membosankan, tapi makin ke belakang jadi menarik. Terus ada cukup banyak referensi dari komik Jump lainnya, kayak Espada, Bankai, P. Cry-Man, dll. Bikin saya kangen baca ulang komik-komik tersebut XDHumornya belum terlalu dapet, tapi cukup menghibur karena tokoh-tokohnya sableng semua XDD Serius nih, saya penasaran banget sama Switch /(≧ x ≦)\

    3. 23 Sep 2015 :Baru baca sampai vol.5Ceritanya gila-2an, kocak! (^, ^ )____________Edited 14 Sep 2016 :SudahBaru sampai vol.9 (^^) tambah oke!Selain gambarnya yang detil dan bagus, ceritanya yang semakin gila-gilaan dalam arti yang baik itu bener-bener menghibur~ (o^-^o) *nambahinrating*

    4. I watched the anime for this some months ago, and since that one ended (sadly), I decided to read the manga. I am changing my plans a bit though, I won't read all the volumes, I will just start at whatever chapter/volume the anime ended. Why? Because this first volume was nothing new, everything was animated, and I can say this: It looked better animated. So I hope that I will get some new content when I start reading the chapters/volumes that the anime didn't touch.The characters, I love them, [...]

    5. Untungnya beli komik ini waktu promo buy3get1. Karena bonus jadi gak rugi-rugi betul. Belum ketemu lucunya di mana dan pengen cepat-cepat selesai saja bacanya karena volume ini membosankan dan melelahkan. Cuma chapter terakhir yang sedikit membantu. Karena aku lebih sering baca komik terbitan Level Comics, sepertinya Sket Dance ini tidak cocok dengan ku. Kalau volume 2 masih begitu juga, dapat dipastikan aku berhenti baca Sket Dance.

    6. Berasa seperti Gintama dengan setting sekolahan gak sih? Lengkap dengan heroin super kuat dan sidekick cowok berkacamata? Ditambah lagi dengan referensi manga lain di chapter-chapter awal? Saya niat baca karena temen pernah komentar di salah satu episode klo ceritanya sedih. Itu bait banget buat saya tapi baca volume pertama rasanya gak bakal ada seriusnya sama sekali :v Ah well, mungkin volume selanjutnya bakal lebih menarik.

    7. surem ceritanya ternyata aneh wqwqnasaran sama komik ini dari lama karena pernah menemukan ini di kolom ''rekomendasi manga terbaik'' di sebuah blog. pinjam punya teman yang vol 1 aja dan saya ternyata merasa gak cocok dengan ceritanya

    8. Love Bossun and the others ;). Love Sket Dan and thanks for the author cause You make me laugh and cry while read/watched this.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *