Art Of Deception

Art Of Deception Misteri yang menyelimuti peristiwa nine eleven atau September terjawab sudah Peristiwa yang menghancurkan gedung WTC di New York dan Pentagon di Washington Amerika ini realitasnya amat ja

  • Title: Art Of Deception
  • Author: Jerry D. Gray
  • ISBN: null
  • Page: 202
  • Format: None
  • Misteri yang menyelimuti peristiwa 9 11 nine eleven atau 11 September 2001 terjawab sudah Peristiwa yang menghancurkan gedung WTC di New York dan Pentagon di Washington Amerika ini realitasnya amat jauh dengan apa yang dinyatakan oleh Pemerintah Amerika Serikat Ini bukanlah sebuah tindakan teroris seperti yang mereka katakan Menurut penulis, ini adalah sebuah rangkaiaMisteri yang menyelimuti peristiwa 9 11 nine eleven atau 11 September 2001 terjawab sudah Peristiwa yang menghancurkan gedung WTC di New York dan Pentagon di Washington Amerika ini realitasnya amat jauh dengan apa yang dinyatakan oleh Pemerintah Amerika Serikat Ini bukanlah sebuah tindakan teroris seperti yang mereka katakan Menurut penulis, ini adalah sebuah rangkaian kejadian dari sebuah skema yang besar.Di buku inilah Jerry D.Gray mengajak Anda menyisiri serpihan serpihan fakta yang belum terpublikasikan untuk mengetahui apa yang sebenarnya terjadi dan skema besar apa di balik peristiwa 9 11 tersebut Penulis juga mengatakan bahwa peristiwa ini ada hubungannya dengan organisasi rahasia dan Dajjal.Siapakah organisasi rahasia itu dan apa hubungannya dengan Dajjal Persiapkan diri untuk sebuah buku yang aka memacu adrenalin Anda dan membuka persepsi Anda tentang hal yang terjadi di dunia ini Selamat Membaca

    One thought on “Art Of Deception”

    1. Segala puji hanya pantas disanjungkan kepada Allah azza wa jala, Rabb semesta alam dan shalawat serta salam untuk Nabi Nya yang menjadi penutup para Nabi, Muhammad Rasulullah saw.Alhamdulillah buku ini akhirnya sampai kepada tangan saya, setelah sekitar setahun yang lalu sang penulis menjanjikan akan menghadirkan buku ini saat memaparkan materi yang serupa dalam suatu kajian bulanan. Buku ini penting dibaca oleh siapapun bagi yang ingin melihat masalah keduniaan dewasa ini melalui sudut pandang [...]

    2. Berbulan juga masa yang diambil untuk saya khatamkan buku ini. Pada mulanya saya keliru dengan banyak fakta yang dibentangkan. Kemudian saya mengulang bacaan dan memperlahankan kelajuan membaca saya ;) Barulah saya mula memahami apa yang disampaikan oleh penulis. Masya Allah, sungguh licik dan bahaya gerakan Freemason ini. Dan terasa begitu jelik sekali perlakuan mereka bermula daripada perancangan New World Order sehingga pelaksanaan pelan tersebut sehingga kini.Islam adalah musuh utama mereka [...]

    3. Buku ini sangat bermanfaat. Jadi tahu apa yang sebenarnya terjadi dan kebohongan-kebohongan yang mereka buat. Jadi mengetahui kebenaran. Ditulis oleh seorang muallaf dari Amerika yang berani terang-terangan menulis sebuah kebenaran.

    4. You will shock when you read this bookevery page you open this book make you want to read another page and you will not aware when you done read this book

    5. Pembongkaran rahsia besar .Terima kasih atas pembikinan sebuah buku yang sangat berguna sekali. Saya lebih memahami dan sedar tentang penipuan &penindasan yang dilakukan oleh mereka yang inginkan sebuah 'Pemerintahan Dunia Baru' wujud . TERIMA KASIH! Buku ini memberikan suntikan semangat untuk lebih dekat dengan Tuhan Yang Maha Agung (ALLAH AZZA WAJALLA) ALHAMDULILLAH!-> youtube/watch?v=7sBVrq <-(BONGKAR RAHSIA)

    6. buku ini penuh dengan fakta yang dapat membuka mata pembaca tentang perancangan2 dan kejahatan yang dilakukan oleh penyembah lucifer. Bermula daripada peristiwa 911, kegiatan mereka (iluminati dan freemasonry) telah dapat dibongkar. Walaupun saya tidak beberapa memahami teknikal perancangan New World Order berdasarkan fakta yang dikemukakan, tetapi apa yang dapat dirumuskan secara keseluruhan, ia adalah perancangan yang sangat licik dan halus. Ia adalah sebuah perancangan diluar jangkaan.

    7. Fakta-fakta yang tak terduga disusun dalam sebuah buku yang sangat informatif, menyadarkan kita semua atas apa yang terjadi di dunia ini tanpa kita sadari. Lengkap dengan dalil dan narasumber dari segala kutipan.Semoga Allah membalas jerih payahmu ini, yaa Hajji Abdurrahman!

    8. Semoga kita membuat persiapan dgn memantapkan iman krn kita tidak akan terlepas dr tipu daya mereka.Dajjal pasti akan munculhanya Allah tempatkita bergantung satu2nya

    9. Kebenaran yang akhirnya terungkap juga. Bahwa ada sekelompok orang hendak mewujudkan kekuasaan setan dengan Dajjal sebagai pemimpinnya. Bagi para penyuka teori konspirasi, saya sarankan anda untuk membacanya.

    10. Buku ini antara yang memberi kesan kuat, membacanya saya jadi sakit hati dan nukilan penulis di hampir setiap mukasurat mendatangkan sakit kepala. Kenapa jahat sangat tentera Dajjal itu semua? Kenapa manusia zaman yang sungguh mencabar ini semacam buta tuli, bodoh dungu, kekejaman dan pengkhianatan berleluasa namun kita masih bisa terbahak-bahak menonton filem lucu dan reality shows yang bangang. Masih sibuk bergantung kepada social media untuk jual barang untuk tambah pendapatan keluarga. Bukan [...]

    11. Terima kasih Dr. Jerry D. Gray kerana berkongsi ilmu berkaitan hal sejarah, isu semasa dan kisah masa hadapan. Semoga Islam kembali mencapai kegemilangan. Aamiin. Terima kasih di atas doa anda pada penghujung perenggan di catatan istimewa. Semoga dimakbulkan Allah.Salam dari Malaysia.

    12. Ditulis oleh bekas perajurit tentera udara US, Jerry D. Gray, yang kini seorang muallaf dan telah menetap di Indonesia sebagai warganegara tetap.Pada mulanya saya berasa kabur akan apa yang dimaksudkan dengan Art of Deception.Namun, Alhamdulillah, setelah membaca penerangan dan pencerahan dengan fakta oleh penulis, akhirnya saya lebih jelas mengenai agenda yang ingin dibawakan. Penulis membicarakan mengenai adanya rancangan jahat Zionis, Freemason dan Illuminati yang menjadi pembantu dan penyemb [...]

    13. Tidak banyak orang yang menyangka Jerry D. Gray, warga AS yang pernah menjadi prajurit angkatan udara negara adidaya itu, ternyata sudah menjadi mualaf yang tekun beribadah. Jerry : “Bagi saya Indonesia itu ibarat surga. Saya sudah melancong ke banyak negara dan di sini saya mendapatkan kedamaian bergaul dan berinteraksi sosial dengan komunitas Muslim terbesar di dunia”. Jerry D Gray, penulis sejumlah buku laris, ternyata seorang mualaf yang sangat mencintai Indonesia dengan mengurus natural [...]

    14. Pembongkaran yang dilakukan oleh penulis berkenaan tragedi 911 iaitu kes perlanggaran pesawat ke atas WTC dan Pentagon jelas menarik perhatian. Fakta-fakta dan teori yang cuba dibangkitkan oleh penulis yang merupakan bekas tentera AS berjaya menarik hati ini untuk menterbalikkan kembali pd saya si pembaca untuk tidak menelan begitu sahaja fakta-fakta atau berita yang telah disebarkan oleh pihak media massa satu ketika dahulu. Berkenaan dengan Bab New World Order, penulis cuba untuk mengeluarkan [...]

    15. Sebenarnya, sudah lama aku nak beli buku Jerry ni, tapi tak ada rezeki. Satu hari aku nekad beli jugak. Memang buku ni pada mulanya aku pening. Terlalu banyak informasi yang nak disampaikan. Bila slow2 baca, otak aku dah boleh hadam.Overall, buku yang bagus. Membuka mata aku tentang USA dan sekutu-sekutunya. Usaha yang baik oleh Jerry D. Gray, cuma perlu ditingkatkan kualiti dari segi penulisannya. Next target, Deadly Mist.

    16. Beberapa data di dalamnya tidak akurat, ada tendensi untuk mendiskreditkan Yahudi, apalgi dgn menggunakan kata-kata "musuh Islam", dsb, menyalahartikan Yahudi sebagai Zionisme, sebuah pergerakan politik, banyak Yahudi tidak setuju Zionisme, banyak pula non-Yahudi yang mendukung pergerakan Zionisme Jadi hati-hati mengintrepretasikan Zionisme dengan Yahudi Saya lebih merekomendasikan buku David Icke - The Biggest Secret.

    17. pembongkaran demi pembongkaran diperihalkan cukup membuka mata atas kelicikan yang dilakukan. Cuma buku ini belum menambah kepuasan buat saya sebagai pembaca untuk menggali pembuktian (huraian) atas setiap pembongkaran. Mungkin penulis mahu pembacanya sendiri menjejaki fakta pembongkaran yang dinyatakan.

    18. Buku ini menakutkan pada sesiapa yang baru kenali Amerika dan Israel. Kadangkalanya pembaca rasa penulis buku ini bodoh, sengel mahupun bebal. Tapi itulah anda harus percaya apabila membaca hujah dan pembuktian penulis buku ini nyatakan. Selepas tamat baca buku ini, saya tak tidur lena pada malam hari itu.

    19. Books written by Jerry D.Gray never fail to amaze me with mindbowing facts. Dah2 la tdo tu. bangun .jgn asyik dtipu Amerika. dr vaksin ny la, kempen perang pengganas la. fact they are actually the real terrorist. cis.

    20. Pertama kali membaca buku yang membahaskan mengenai konspirasi-konspirasi dunia didalam penindasan di negara Islam. Fakta yang dihujahkan dikuatkan lagi dengan bukti gambar dan penjelasan yang terpericini. Still, it took me a moment to comprehend the content in this book though

    21. this book gives you a lot of information that you don't know. you might add several general knowledge by reading this book and share it with your family and friendsis is the book that you must read

    22. Highly recommend if you wanna know something about all the conspiracy created by America/Jews/Freemason/Illumination ,how well they cheat the world with their fake stories ,killed Muslims ,even their citizens in order to succeed their evil missions .Find out more in there (Malay Edition)

    23. Opens my mind to the conspiracies revolving around the US & the rest of the world. Sheds light on certain political issues. Interesting read.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *