Kärleksbarnet: en berättelse om alkohol, bingo och brutna löften

K rleksbarnet en ber ttelse om alkohol bingo och brutna l ften F rfattaren och journalisten Hillevi Wahl v xte upp med tv missbrukande f r ldrar F r att verleva br t hon kontakten med sin familj gav sig ut i v rlden och levde bland samh llets utst tta Det h r r

 • Title: Kärleksbarnet: en berättelse om alkohol, bingo och brutna löften
 • Author: Hillevi Wahl
 • ISBN: 9789172638488
 • Page: 381
 • Format: Paperback
 • F rfattaren och journalisten Hillevi Wahl v xte upp med tv missbrukande f r ldrar F r att verleva br t hon kontakten med sin familj, gav sig ut i v rlden och levde bland samh llets utst tta Det h r r den sanna ber ttelsen i romanform om hennes s kande efter svar, om en resa tillbaka i tiden Rakt in i ett alkoholistbarns inferno Jag ville verkligen inte skriva en boF rfattaren och journalisten Hillevi Wahl v xte upp med tv missbrukande f r ldrar F r att verleva br t hon kontakten med sin familj, gav sig ut i v rlden och levde bland samh llets utst tta Det h r r den sanna ber ttelsen i romanform om hennes s kande efter svar, om en resa tillbaka i tiden Rakt in i ett alkoholistbarns inferno Jag ville verkligen inte skriva en bok om det Men jag var tvungen F r min egen skull, f r mina barns skulle och f r alla andra k rleksbarns skull.

  One thought on “Kärleksbarnet: en berättelse om alkohol, bingo och brutna löften”

  1. Jag hade nog inte "hittat" den här boken om det inte vore för att Hillevi Wahl kommer och föreläser i min stad nästa vecka. Dock är Kärleksbarnet precis min typ av bok, men den är inte så omtalad (jag har i alla fall aldrig hört om den) så därför har den inte kommit upp på min radar tidigare.Till en början var jag lite tveksam på om jag skulle tycka om boken eftersom den på sätt och vis hade en, för mig, seg start. Det ändrades turligt nog rätt snabbt. Boken är fruktansvär [...]

  2. Inspirationen att läsa den här boken kom från SVT serie Djävulsdansen, där Hillevi Wahl blir intervjuad. Det här är en bok om ett maskrosbarn som är en av de starkaste jag mött. Hur hon kunde ta sig levande ur denna misär är bara ett bevis att barn är starkare än vi vuxna tror. Via sin hemsida berättar Hillevi att boken bitvis är en självbiografi, den är baserad på hennes upplevelse ur uppväxten. Det är hennes sanning, det är en rak och ärlig bok som varje människa borde l [...]

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *